Wegenkaart - Landkaart Armenië - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Armenië - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:26,990.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (Armenië-Georgië-Azerbeidzjan) - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (Armenië-Georgië-Azerbeidzjan) - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Road Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Road Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Daarnaast bevat de kaart ook een actueel beeld van het wegennet en bijbehorende weginformatie (tankstations, afstand...

Schaal: 1:1 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Azerbaijan/Armenia - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Azerbaijan/Armenia - ITMB Map | Met stadsplattegrond van Baku and Yerevan

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Met stadsplattegrond van Baku and Yerevan.

Schaal: 1:560.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1 Miljoen

Reisgids Armenie (Armenië) Trescher Verlag

Reisgids Armenie (Armenië) Trescher Verlag | van 22.99 voor 6.99!

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azie en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen. Armenië is een van de oudste christelijke landen ter wereld en biedt adembenemende berglandschappen en millennia oude architecturale monumenten van onschatbare waarde. De afgelopen jaren heeft zich op veel plaatse...

Reisgids Armenia (with Nagorno, Karabagh) Bradt Travel Guide

Reisgids Armenia (with Nagorno, Karabagh) Bradt Travel Guide | Editie: 5

This new, thoroughly updated 5th edition of Bradt's Armenia remains the only standalone guide available to this mountainous post-Soviet republic at the crossroads of Europe. Packed with detailed background information and invaluable practical advice, Bradt's Armenia remains the essential choice for anyone travelling to this beautiful country. New for this edition is coverage of the gastronomic revival in Yerevan, increased coverage of local music and nightlife, and expanded sections on protected areas, particularly the National Parks. Also new is information on...

22,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelgids Armenië Syunik Legends Trail Hiking Guidebook | Cartisan

Wandelgids Armenië Syunik Legends Trail Hiking Guidebook | Cartisan | A 15-day, 154km hiking itinerary through southern Armenia

Een uitgebreide gids met 1:25.000 topografische kaarten om de lange afstand Legends Trail te wandelen. De wandelgids bevat gedetailleerde beschrijvingen van elk parcoursgedeelte, bezienswaardigheden en diensten langs de route. Dit boek, met oude kloosters, dramatische kloven en bergtoppen, leidt je door enkele van de rijkste culturele en natuurlijke landschappen die Armenië te bieden heeft.

Schaal: 1:25.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Dilijan National Park (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Dilijan National Park (Armenië) | Cartisan


Gedetailleerde topografische kaart van Dilijan National Park en het omliggende gebied, met de nadruk op beschikbare wandelroutes, waaronder de Transcaucasian Trail en Janapar Trail, evenals het officiële netwerk van nationale parkroutes en nog veel meer regionale attracties. Attracties: Dilijan-stad, Parz-meer, Gosh-meer, fort Aghjka Berd, fort Mantash. Kloosters: Haghartsin, Goshavank, Aghavnavank, Jukhtakvank, Matosavank Dorpen: Gosh, Kalavan, Hovk, Khachardzan. Van elke verkochte kaart wordt 5% gebruikt om het lokale wandelnetwerk te onderhouden.
 

Schaal: 1:25.000

Wegenkaart - Landkaart Armenie - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Armenie - World Mapping Project (Reise Know-How) | van 11,25 voor 5,99!

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:250.000

Wandelkaart Tatev and the Vorotan Canyon (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Tatev and the Vorotan Canyon (Armenië) | Cartisan

Gedetailleerde topografische kaart van Tatev National Park en de Vorotan Canyon, met de nadruk op beschikbare wandelroutes, in de Syunik provencie in het zuiden van Armenie, evenals het officiële netwerk van nationale parkroutes en nog veel meer regionale attracties. Attracties: Tatev klooster, the Devil's bridge Old Khot, Mrgadzori Khach, Old Shinuhayr, Old Halidzor Kusanats en Harants, Old Bardzravan en caravanserai, Bgheno, Noravank, Andokaberd.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Gomk Martiros & Artavan Vayots Dzor (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Gomk Martiros & Artavan Vayots Dzor (Armenië) | Cartisan

Gedetailleerde topografische kaart van het padennetwerk dat de dorpen Gomk, Kapuyt, Martiros en Artavan in de provincie Vayots Dzor, centraal Armenië, met elkaar verbindt. De kaart bevat de Transcaucasian Trail, 15 extra luspaden en dagwandelingen, en vele andere regionale attracties. Attracties: Martiros-waterval, in de rotsen uitgehouwen klooster van Martirosants, Oud Martiros-kerkcomplex, Chumov-meer, Gomk-ruïnekerk, Gomk Khachkar-kapel, Kapuyt-basaltboog en khachkars op de kliffen, raffinageplaats voor metaal uit de ijzertijd, Akhta-ruïnedorp, Hayeli...

Schaal: 1:25.000

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.