Fietsgids Pyreneeën Wielrennen in de Pyreneeën

Fietsgids Pyreneeën Wielrennen in de Pyreneeën

 

De onmisbare gids voor een wielervakantie of -training in de Pyreneeën!

De Pyreneeën zijn een prachtige bestemming voor elke wielrenner, niet alleen vanwege de sportieve uitdaging, maar ook door de ongerepte natuur. Speciaal voor dit boek werden 15 lusvormige wielerroutes uitgekozen, die u leiden langs spectaculaire landschappen, pittoreske dorpen en enkele van de meest legendarische cols, waaronder de Tourmalet en de Aubisque.
- Alle belangrijke info over de route in één oogopslag: startplaats, totale afstand, hoogtemeters, kenmerken van de...

15,95

Fietsgids Wielrennen in de Franse Alpen

Fietsgids Wielrennen in de Franse Alpen

 

Alpe d'Huez, Galibier, Lautaret of Col de la Madeleine: de Franse Alpen tellen talrijke bergpassen die voor eeuwig verbonden zijn met de Tour de France. Speciaal voor dit boek werden 19 lusvormige wielerroutes uitgekozen, die u in een dag kunt afleggen en die u leiden langs de meest uitdagende beklimmingen, de mooiste afdalingen en de meest legendarische cols. - Alle belangrijke info over de route in één oogopslag: totale afstand, categorie van de hellingen en hoogtemeters, staat van het wegdek, rustmogelijkheden, wintersluiting - Gedetailleerde wegbe...

15,95

Fietsgids Provence Wielrennen in de Provence

Fietsgids Provence Wielrennen in de Provence

Gedetailleerde routebeschrijvingen hoogteprofielen overzichtskaa

Eenzame wegen, afwisselende landschappen en een mild klimaat: de Provence is een uitgelezen streek voor wielrenners die op zoek zijn naar mooie en uitdagende routes, puur voor het plezier of als training. Speciaal voor dit boek werden 16 lusvormige wielerroutes uitgekozen, die u in een dag kunt afleggen. Met als hoogtepunt de beklimming van de Mont Ventoux! - Alle belangrijke info over de route in een oogopslag: startplaats, totale afstand, hoogtemeters, gemiddelde en maximale stijging, rustmogelijkheden - Gedetailleerde wegbeschrijvingen geven u een goed beeld van het...

15,95

Fietsgids Wielrennen in Toscane

Fietsgids Wielrennen in Toscane

 

De onmisbare gids voor een wielervakantie of -training in de Toscane!
Toscane is een van de mooiste streken om op de racefiets te verkennen: een aangenaam klimaat en afwisselende landschappen maken van deze regio de ideale omgeving voor toertochten. Speciaal voor dit boek werden 18 lusvormige wielerroutes uitgekozen met uiteenlopende profielen, zodat u uw training systematisch kunt opbouwen.
- Alle belangrijke info over de route in één oogopslag: startplaats, totale afstand, hoogtemeters, kenmerken van de route, rustmogelijkheden en meer.
- Gedetailleerde wegbesch...

15,95

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.