Overnachten bestsellers

Übernachtungsführer Südafrika

Übernachtungsführer Südafrika

Campings, Bed & Breakfast adressen, Guesthouses

14,90

Campinggids Frankrijk FFCC Camping Guide Officiel 2016

Campinggids Frankrijk FFCC Camping Guide Officiel 2016

 

Alle 9654 campings van Frankrijk. Alle campings Municipale. Ook kamperen bij de boer, deze campings zijn aangegeven met een groen accentje. Deze gids verschijnt jaarlijks.

14,95

Campergids Met de camper door Europa | Michelin

Campergids Met de camper door Europa | Michelin

De 75 mooiste routes voor motorhomes

De ideale reisgezel voor elke campertoerist Voor wie op eigen tempo en zonder zorgen het mooiste van Europa wil verkennen. Alle routes werden uitgestippeld en getest door kenners van de regio. Nu met een handige, uitneembare en volwaardige Michelinwegenkaart.

24,99

Campergids Europa Facile en Route 2016

Campergids Europa Facile en Route 2016

camperplaatsen in Europa

De Facile-en-Route Campergids Europa is een begrip onder de camperaars. Dit handboek leidt de campergebruiker naar o.a. vrije overnachtingsplaatsen, serviceplaatsen en geeft ook toeristische informatie over de directe omgeving van de plekken. De zestiende uitgave is wederom uitgebreid voorzien van kleurenfoto's. Via internet kan men datasets downloaden die op vele GPS-systemen kunnen worden ingelezen; men wordt dan door het navigatiesysteem naar de gewenste camperplaats geleid.

25,95

Campergids ACSI Camperplaatsen & Campingcard 2016

Campergids ACSI Camperplaatsen & Campingcard 2016

 

Campingspecialist ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) bundelen de krachten en brengen jaarlijks de meest complete gids voor camperaars. Deze voordelige gids is inclusief CampingCard ACSI, waardoor de aanschafprijs binnen enkele overnachtingen is terugverdiend.

In de gids worden 2.739 CampingCard ACSI-campings getoond, waar camperaars op vertoon van hun CampingCard ACSI kunnen overnachten voor één van de vaste, voordelige tarieven. Daarnaast is de gids voorzien van 9.010 toegankelijke camperplaatsen in Europa, samengesteld door de NKC.

Incl...

25,95

Campergids Met de Camper door Frankrijk

Campergids Met de Camper door Frankrijk

de 100 mooiste routes voor motorhomes

De ideale reisgezel voor elke campertoerist Voor wie op eigen tempo en zonder zorgen Frankrijk wil verkennen. Alle routes werden uitgestippeld en getest door kenners van de regio. Nu met een handige, uitneembare en volwaardige Michelinwegenkaart.

24,99

Campergids Met de camper door Normandie, Bretagne en centraal-Frankrijk

Campergids Met de camper door Normandie, Bretagne en centraal-Frankrijk

50 routes door Normandië, Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes en Centre

Op reis met de camper? Michelin gaat mee. De meest volledige campergids ter wereld!
De campergidsen van Michelin zijn niet alleen een inspiratiebron, maar ook zeer nuttig bij de voorbereiding thuis en onderweg. Michelin laat u de mooiste routes door fraaie landschappen zien, en leidt u langs authentieke dorpen en niet te missen bezienswaardigheden. In de adresboekjes vindt u een waaier aan eet-, slaap-, winkel- en ontspanningsadresjes geschikt voor de campertoerist. Bij elke route hoort een gedetailleerde kaart (Michelincartografie).En een uitvoerige beschrijving van ...

19,99

Campergids Scandinavie - Nordic Camper Guide 2016 | Vicarious books

Campergids Scandinavie - Nordic Camper Guide 2016 | Vicarious books

Denemarken Finland IJsland Noorwegen Zweden

De Nordic Camper Guide 2016 werd ontwikkeld  door de Motor Home Clubs in NMC (Nordic Motor Caravan) van Finland, Noorwegen, Denemarken en Zweden. De Nordic Camper Guide 2016 bevat  stopplaatsen waar u in uw motorhome kan overnachten. Zulke stopplaatsen zijn beschikbaar in al de landen die lid zijn van NMC. De verschillende aanwezige faciliteiten per locatie worden met behulp van pictogrammen beschreven (legende op de binnenflap van de kaft).  If you are planning a tour of Scandinavia this summer with a caravan, tent or motorhome, then this is a must...

19,90

De Rode Gids van Michelin: België & Luxembourg (2016)

De Rode Gids van Michelin: België & Luxembourg (2016)

 

De 'Rode Gids' van Michelin is zowel beroemd als berucht. De gids bevat een zeer brede selectie aan uitstekende restaurants en overnachtingsaccomodaties. Daarnaast bevat de gids een aantal goede plattegronden om de gelegenheden te kunnen vinden. Met een korte toelichting wordt het restaurant of de overnachtingsaccomodatie beschreven. Een prijsindicatie, uitgebreide aandacht voor de voorzieningen (zoals WiFi, zwembad, conferentiemogelijkheden) maakt de gids tot een praktisch hulpmiddel om de kwaliteit te vinden.

23,95

Campinggids Charmecampings Noord- en Midden-Italië Sardinië ANWB

Campinggids Charmecampings Noord- en Midden-Italië Sardinië ANWB

 

Campinggids met de 100 mooiste campings van Noord- en Midden- Italië en Sardinië. Sfeervolle en gastvrije campings op bijzondere plekken. Om de selectie in deze campinggids samen te stellen deed een groep ANWB campinggids experts uitgebreid onderzoek. De geselecteerde campings voor deze campinggids blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime, groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals tussen de bergen of de wijnranken, nabij een sfeervol stadje of aan een kabbelend riviertje. Een charmecamping is niet te groot en niet te klein: het aantal st...

13,95

Campinggids Stijlvol kamperen in Frankrijk - Michelin Outdoor Gidsen

Campinggids Stijlvol kamperen in Frankrijk - Michelin Outdoor Gidsen

 

Voor wie houdt van 'glamping' (glamoureus kamperen) en ... van Frankrijk. 250 luxecampings en vakantiedomeinen verspreid over alle regio's van de Franse zeshoek. Met een uitgebreide beschrijving van de accommodatiemogelijkheden en faciliteiten op de camping en voor elk adres een uitgebreid blok praktische informatie met duidelijke symbolen. Waar ga je eten of rustig een glas drinken? Wat is er te zien en wat valt er te beleven in de buurt? De beste adresjes op een rij.

19,99

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.